Reiki_kezelés_2

Többfajta kezelés lehetséges a betegségtől függően. Minden esetben a kezelés rövid beszélgetéssel kezdődik, melynek során a beteg elmondja panaszát, a kezelő pedig ez alapján javasol valamilyen kezelést. Első alkalommal a legtöbb esetben javasolt egy teljes, körkörös kezelés, auraharmonizálással, csakratisztítással.
Általános szabály, hogy a kezelés során reiki-energia épül be a páciens szervezetébe, mely folyamat kb. 12 óráig tart, így kezelés után lehetőség szerint 12 órán keresztül ne zuhanyozzunk, mert a nagy sebességgel zúduló víz magával viheti a reiki-energia egy részét vagy akár teljes egészét!

Leggyakoribb kezelés módok
Fejkezelés:

Akkor javasolt, ha nyilvánvalóan a páciens fejénél van a betegség oka. A kezelő néhány kézpozíción keresztül csökkenti illetve megszünteti a betegség okát.

Körkörös kezelés:
Az auraharmonizálás illetve a csakrák tisztítása után a beteg teljes körű kezelést kap. A körkörös kezelés során minden energetikai értelemben fontos pont kap reiki-energiát úgy a test első, mint hátsó felén.

Pszichoszomatikus betegségek kezelése:
Egyértelműen pszichés eredetű betegségek, illetve lelki problémák esetén a beteg pszichopontján keresztül zajlik a gyógyító folyamat. Ezt a fajta kezelést mindenképpen javasolt többször elvégezni, úgy, hogy a kezelések között legalább 48 óra el kell, hogy teljen.

Élj a fényben!